Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fanfikce - knihy

Příspěvky

Zoufalá hra - 4.

4. 4. 2011

Hans Kloss je nucen žít v nenáviděné zemí. Dostává svůj první úkol, ale zdá se, že to nebude tak jednoduché, jak si to jeho předstvaení myslí.

FF na příběhy o muži zvaném Hans Kloss.

 

Zoufalá hra 3

23. 3. 2011

Konec války, ale je skutečně pro všechny? Jak je na tom Stazsek alias kapitán Hans Kloss? A hlavně co po něm chce Jakubowski?

FF na motivy příběhů o kapitánu Hansu Klossovi.

 

Zoufalá hra - 2.

28. 2. 2011

Varšava se připravuje na povstání. I Hans Kloss alias Staszek Moczulski to vítá, ale není vše tak růžové jak se zdá a válka ještě zuří. Opět potkává osud. Podvolí se mu nebo vzepře se?

 

Zoufalá hra

31. 1. 2011

Nadporučík Hans Kloss je na dovolené v Berlíně. Dostane pozvánku na večírek. Chystá se získat pár informací, ale potká tam svůj osud, kterému nikdo nemůže odolat. Dokonce ani J 23.

Fan fikce na knihu i film o Hansu Klosovi.

 

Zpěv pátý a půltý - 2.

23. 11. 2010

Slavný Aineiás zle poraněný Diomédésem v bitvě vstává, aby se vrátil pro klisny, jemu srdci drahé. Cestou potkává jednoho z vůdců vojska Achájského.

 

Kniha Ílias

Musím to půlit, protože ten idiotský editor nechce sežrat 13 stránek!

 

Zpěv pátý a půltý - 1.

23. 11. 2010

Slavný Aineiás zle poraněný Diomédésem v bitvě vstává, aby se vrátil pro klisny, jemu srdci drahé. Cestou potkává jednoho z vůdců vojska Achájského.

Kniha Ílias

Musím to půlit, protože ten idiotský editor nechce sežrat 13 stránek!

 

Něžná vášeň - 2.

30. 10. 2010

Jndřich Lagardere se setkáva s Filipem na vladařově plese, ale loučí se s ním. Jak dopadne láska mezi nimi a má vůbec nějakou šanci?

 
Celý příspěvek | Rubrika: Fanfikce - knihy | Komentářů: 4

Něžná vášeň - 1.

30. 10. 2010

Jindřich Lagardere dvacet let připravuje pomstu vrahům jeho lásky Filipa de Nevers. Když ten den nadejde potkává někoho, kdo mu rozbuší srdce. Intriky a láska v staré Francii.

Hrbáč. Pro těch 15 odvážlivců, kteří hlasovali pro tenhle překrásný příběh.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Fanfikce - knihy | Komentářů: 5

Případ Diamantového květu - 2.

25. 9. 2010

Co v noci uvidí Holmes a Watson? Pomůže jim to nějak v pátrání? Co je to Diamantový květ a co plánuje Zlostný Sirius? Povede se slavnému detektivu a jeho příteli ho zarazit nebo provede své plány?

Snad jsem se aspoň trochu do dcuha knih o tomto detektivovi trefila.

 

Případ Diamantového květu - 1.

25. 9. 2010

Watson se opět jednou dohřeje nad Holmesovou lhostejnosti k sobě a rozhodne se tentokrát něco udělat. Ovšem netuší, že zločin je všudypřítomný a obvzláště v dostihovém prostředí.

Obvzláštní věnování Simoně za její email z nemocnice. Snad se ti to bude líbit a určitě ti napíšu něco ze současného prostředí. Potom věnováno pro ty, kteří hlasovali pro tuto knihu.

Sherlocka Holmese vidí každý jinak, proto tam není  popis, nic. Snad se vám FF bude líbit. příjemné čtení