Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 5. 2012

Milí čtenáři,

Takže se mi konečně podařilo dodělat Ve jménu říše. Proč zrovna ona? Protože původně měla být jako dárek mamince, která má na tom svůj podíl, ale potom mě Sax tak nějak navrhla, zda nechci pro své čtenáře to vydat. Dalo to hodně práce, kdy na tom dělalo spousta lidí. Takže jestli by někdo chtěl, tak si to může zde objednat. Platí se pouze kniha a  poštovné.

Takže co kniha nabízí. Tvrdé desky s barevným obrázkem - lesk, lepeno šitá a 16 Milwiných obrázků přímo v povídce a bonusový díl. Pokud budete chtít i věnování.

Verze, co jsme zatím spočítaly, by měla bez poštovného vyjít na 360 korun. Je to bez poštovného.  Lze i objednat levnější paperbackovu verzi, která by stála do těch 300 kč.

Jaký bude postup:

Jakmile se mi sejde dost objednávek, doufám, že to vyjde, zadám tiskárně příkaz. Až tiskárna to vytiskne, ihned ji rozešlu.

Přikládám první kapitolu a obálku, abyste viděli, asi jak to vypadá.

file/1/knihalux1.pdf

file/2/obalkalux.pdf

 dotazy

vejmenurise@seznam.cz

popřípadě do této knihy

Kniha Ve jménu říše

 

Dodatek: Ano na Slovensko budu posílat. Musím říct, že je vás dost, takže děkuji a právě zkoumám, jak to nejlépe poslat. 

Děkuji moc

V případě nejasnosti, prosím obraťe se na email viz výše. A čím více lidi si to objedná tím menší cena bude. V případě dotazu se obratťe na email Vejmenurise@seznam.cz

Závazný formulář.