Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROHLÁŠENÍ

 

 Text je převzatý s laskavým svolením Bee ze stránek Střípky. Děkuji

Upřímně řečeno, tuhle věcičku dost dobře nechápu, ale dobře... :-) Naklepu tedy pár písmenek, vy si je přečtete a bude to odbyto. Tak tedy.


  1. Už to bylo řečeno, ale ještě jednou:
    Tyto stránky se především zabývají intimním (to jak duševním, tak fyzickým) vztahem dvou mužů. To znamená, že teď opravdu mluvíme o boys-love, shonen-ai (yaoi nevyjímaje:-), nebo-li homosexuální lásce.
    Pokud tato tématika někoho znechucuje, pobuřuje, či se jinak neslučuje s jeho morálním, či náboženským cítěním, ať prosím Střípky opustí.
    Pokud zde najdu jakýkoliv komentář urážející mě, mé čtenáře, či mé skutečné i literární přátele, autorovi okamžitě zamezím přístup na tyto stránky.

     

  2. To už také bylo řečeno, ale opakování je matkou moudrosti:
    Prosím berte na vědomí, že vzhledem k bodu 1 je doporučená věková hranice čtenářů 18. let. A týká se valné většiny mých textů.
    Pokud toto pravidlo nedodržíte nesete si veškeré riziko sami, což znamená, že pokud vám mé povídky přivodí jakoukoliv újmu (psychickou, fyzickou, morální) zříkám se veškeré odpovědnosti.

     

  3. Tzv. "vypůjčené" postavy jsou v duševním vlastnictvím svých původních autorů, nikoliv v mém a jejich "účinkováním" v mém příběhu jsem nezískala ani korunu (euro, cent, frank a tak dále).
    A to samé platí o písňových textech, či básních, použitých v povídkách.


Dvě ne-zcela-související prohlášení 

     

  1. Všechny povídky (s přihlédnutím k bodu 3) jsou mým vlastnictvím a vztahují se na ně autorská práva.
    Takže řeči, že "tohle a tohle jsem vymyslel já!" si prosím nechte od cesty. Je samozřejmě možné, že jste měli stejný nápad, ale je sakra nepravděpodobné, že bych se vám vloupala do hlavy a ukradla ho.
    Pokud budete chtít povídku publikovat na svých stránkách (za předpokladu, že uvedete autora a zdroj), prosím abyste mě kontaktovali, předejdeme tak zbytečným problémům.

     

  2. V povídkách, jsou často rekvizity upraveny potřebám, takže mnohdy neodpovídají uvedenému fandomu. Věřte, že těchto "chyb" jsem si vědoma a pokud cítite potřebu mě na ně upozornit, učiňte tak prosím slušně. :-)



Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář