Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 7. 2012

Noc v hotelu

137.

„Tak tohle se nám příliš nepovedlo,“ řekne Wyatt, když vstupuje do hotelového pokoje. Všem třem je v mokrých šatech nepohodlně. „Nechápu, že má takovou kliku.“

„Je bezohledný,“ kýchne Zack. Ze zdola slyší lomoz. Vypadá to, že sem stěhují tu druhou postel. K čemu nechápe, ale je lepší, když Wyatt jeho vztah k Mattovi nezjistí. „Proto mu to vychází.“

„Má pravdu. Chytíte ho příště.“

„To je samozřejmé, že ho chytíme, mladíku,“ ujede Wyattovi.  

„Už jsem tady. Tady to dejte, pozor na dveře! Kdo to má furt platit?“ zaúpí, když jeden z chlapů posteli škrtne o dveře.

„No jo,“ nacpou postel do i tak malé místnosti.

„Ještě potřebujete něco?“

„Koupel.“

„Cože?“ prohlédne si je od shora dolů.

„Koupel. To je vana plná horké vody.“ Zack když vidí jeho neochotný pohled, vyndá peněženku a vytasí se zlatým dolarem. „Ručníky a taky mýdlo.“

„Rozumím, ale mám jen dvě vany. Chcete je sem nebo chcete jít dolů?“ Pro takový kus nádherné mince je schopen se rozkrájet.

„Sem. Ať nemusíme chodit sem a tam. Trochu luxusu nám nezaškodí, že, bratři?“

„Určitě ne. Jdu do svého pokoje. A ať ti to netrvá dlouho.“

„Samozřejmě. Budeme tu coby dup.“

„Budeme jen rádi.“ Počká, až majitel vyjde z pokoje. 

„Wyatt musí být zklamaný,“ řekne Matt, který ze sebe stáhne všechno, až na podvlíkačky. I ty jsou mokré jako ďas. „Oholím se, dám si koupel a potom…“

„Potom půjdeme spát.“

„Když myslíš. Je mi to líto, že to nevyšlo.“

„Nic se nemění. Chytíme ho někdy jindy, ale má neuvěřitelné štěstí, ale i to mu jednou dojde. Tentokrát jsme si byli jistí, že ho dostaneme. Taky bych se mohl oholit.“

„Rád to udělám.“

„Ani náhodou.“ Ještě by mu tam zbyly tři chlupy a z krásně pěstěného knírku by zbyl jen duch. Kdepak. Matt si ho prohlíží v zrcadle. Sedí na posteli a kontroluje zbraně, zda nenavlhly, ale zřejmě je spokojený. On zbraně považuje za druhořadou záležitost. U něj jsou přednější koně a Zack. Pohladí si strniště na tváři. Je už měkké a za chvilku by měl plnovous. Otočí se. „Líbím se ti?“

„Jo,“ zabručí nezřetelně, aniž se podívá. Matt si povzdechne a jde k němu. „Je ti líto toho zlata?“

„Cože? No ne, mám jiný nápad.“

„Jaký?“ obejme ho, když uslyší kroky, tak ho pustí.

„Nikdy jsem se toho neúčastnil, ale tentokrát udělám výjimku. V tuhle dobu se na parníku na řece Mississippi odehrává turnaj v pokru. Hlavní výhra je úctyhodných sto tisíc dolarů. Každý účastník dodá pět tisíc dolarů, což vylučuje chudáky. Budou se ho účastnit jen hráči, kteří na to mají. Na chudého hráče je to moc peněz. Ovšem tentokrát udělám výjimku a zúčastním se ho.“

„Pojedu s tebou.“

„Matte…“

„Budu ti krýt záda. Z turnaje bychom mohli, ne raději ne. Je rozhodnuto. Budeš potřebovat pomoc.“ Mohl by zajet se podívat za rodinou, ale čert je vem! Odvrhli ho.

Zack si povzdechne. Že mu něco vykládal. Měl mlčet, jednoho dnes se sebrat a vrátit se s penězi.

„Když se zítra vrátíme do Poplaru, měli bychom stihnout závod. Hlavní výhra je deset tisíc dolarů a Tornado si aspoň okusí jaké to je bojovat s jinými koňmi. Půlka výhry půjde na tvou výhru.“ Nepochybuje, že vyhraje. Je přece Docem Hollidayem. Ten, který nikdy neprohrál!

Zack neví, co na tuhle nabídku říct. Nečekal ji. Něco má, ale po cestě chtěl hrát, aby na to vydělal. Takhle by mohl rovnou vyrazit na turnaj.

Matt zatleská radostí. „Je to vyřešeno. Vsadím se, že bys chtěl po cestě hrát, což by ti jen zhoršilo zdraví. Na takový závod musíš být fit. To není jen tak.“

„Matte, dost. Zatím jen o tom uvažuji.“ V tom se dveře rozletí a dovnitř se supěním a hekáním se vevalí dva chlapi s vanou.

„Tedy, šéfe, to je tíha.“

„Platím vás, tak si nestěžujte. Hned doneseme vodu.“

Zack se zvedne a nakoukne k Wyattovi, ale nejdřív řádně zaklepe. Nechtěl by dostat jednu do hlavy. Od té doby, co je s Mattem, má svoji hlavu rád. „Koukám, že je to v pohodě.“ Vejde k němu.

„Ještě nejsi ve vaně? Jo, moje psí nálada se rozpouští. Je hloupé, že nemají další pokoj. Co Matt?“

„Plánuje závod v Poplaru a jak mi bude sponzorovat jeden říční pokrový dýchánek.“

Wyatt se narovná. „Nemáš ve zvyku se takových akcí účastnit. Co si pamatuju, tak jsi říkal, že je to pro naboby a hlupáky, ne pro skutečné hráče.“

„Člověk mění názor a ranč potřebuje peníze.“

Wyatt se uvolní. Nepochybuje, že jeho přítel ten turnaj vyhraje. „Za ty peníze bys mohl mít deset rančů. Co Clay?“

„Co by? Jakmile mi pošleš telegram, jedu. Toho parchanta dostaneme! Bude hnít ve vězení.“

„Dobře. Prosím tě, podáš mi doutník?“

„Jistě.“

„Zacku, voda!“

„Mizím,“ nakažlivě se usměje, což dělá málokdy. „Těším se, až si prohřeju staré kostí.“ Oba se rozesmějí. Zack je rád, že se Wyattovi vrátila lepší nálada. Vejde dovnitř. Ztuhne, když ve vodě vidí Matta. Počítal s tím, že do vody půjde nejdřív on – právo staršího je svaté a on je rychlejší.

„To…“

„Já bych řekl, že je tu dost místa pro oba, ale rozhodně bych zavřel dveře.“ Povzdechne si a ukáže nohu. „Nebo chceš čekat na další vodu…“

„Ty…“

Matt se rozesměje. Dostal ho. On dostal slavného Doca Hollidaye. Ovšem je to pokoukáníčko, když si Zack sundává zbytek oblečení. Je štíhlý jako vlk, ale o to se mu to víc líbí. Je i tak nebezpečný, ale cítí, že jen vůči těm zlým.

„Myslíš vážně, že se tam vejdeme?“

„Určitě,“ pokrčí nohu, pak vstane. Zvoucím gestem ho pozve k sobě do koupele. „Pane, prosím, vaše lázeň je připravená.“

„Šašku,“ zamumlá. Posadí se do vody, bezohledně si natáhne nohy. Matt se zašklebí a než si to Zack uvědomí, už mu sedí na klíně.

„Tomu se říká, pohodlíčko a neříkal jsem, že se sem vejdeme dva?“

Zack je nejdříve v šoku, ale pak se rozesměje. „Dobrá vyhrál jsi.“

„Samozřejmě, že ano. Kdysi dávno jsem viděl obrázky římských lázní. Měli bazénky vykládané mramorem, mozaikou a v tom se koupali. Tam se určitě dalo dělat věcí!“

Zack ho políbí na krk. „Chceš to zavést na ranč?“

„Nó…“

„Co ostatní?“ Při myšlence, jak Matt staví bazének a ostatní u toho kibicuji, no neví, zda by to vydržel a na římské orgie je už starý. To je tak vhodné pro mladíky.

„To je pravda, ale líbilo by se mi a pak mám plán, jak si to pořádně užít.“ Slabě si povzdechne, protože Zackovy rty bloudí po jeho krku, až k uchu. Mohl by přidat i ruce. Je v náladě, kdy opravdu chce to dělat celou noc. Však jeho úd je pěkně nalitý. Pohladí si ho.

„Přece jen je malá,“ když ho upozorní na vyčnívající špičku údu.“ Vzrušuje ho to, že má na někoho takový vliv. U žen to tolik není patrné, ale Matt je tak průhledný.

Ten zrudne. „No jo, víc místa tu není.“ Oba dva se dívají, jak vyčnívá. Zack se ušklíbne a uchopí ho do ruky. „Ale takhle není vidět,“ řekne Matt fascinovaný rukou. Sleduje, jak jeho ruka pomalu sjíždí pod vodu a obnaží žalud. Zasténá.

„V takovém hotelu je všechno slyšet.“

„To je důvod jet k nám na ranč.“

„Mary bydlí s námi.“

„Kruci, tak jim postavím vlastní domek. Stejně se Simplym budou brát. Jen, aby neodešla.“

„Neodejde,“ ujistí ho, ale nápad na domek ho nadchne. Ne, že by chtěl s Mattem provádět bůhví co, ale měli by rozhodně větší klid, ale samozřejmě je tu Mary.

„Něco velkého mě tlačí do zadku.“

„To jsou kostí,“ ujistí ho, ale dobře ví, že lže. Je vzrušený, jak na něm sedí a jemně se vrtí, voda ne voda.

„A pak, že nelžeš. Vlastně jsi, Zacku, jeden velký lhář.“

„Hráči jsou lháři. To nevíš?“ Přestane ho líbat a dívá se na vyčnívající úd a svou ruku, jak pomalu si s penisem hraje. Nikdy by neřekl, že zrovna jemu se to bude líbit. Někdy uvažuje, jak ho vůbec Matt dokázal k tomu přesvědčit.

„Už budu,“ vydechne Matt, ale Zack okamžitě přestane. Nechá ho tak být a ruce položí na okraj vany.

„Ta mládež dnes ni nevydrží,“ prohodí škodolibě.

Matt se zvedne. „To nemyslíš váženě?“

„Co?“ dívá se na jeho tělo, které je na čtyřech nad ním. Dostává chuť se za něj postavit a dát mu ho tam, až by prosil, aby přestal.

„Že mě…“ Mattovi se zablýskne v očích. No počkej, já ti dám mládež. Podívá se na Zackův vzrušený úd. Pěkně stojí, ale rozhodně není ryba, ovšem mohl by se na něj hezky posadit. Ještě, že vana je docela velká, i když ta jeho doma je daleko lepší. Vezme mýdlo a Zack ho udiveně pozoruje.

„Co chceš…“ Jenže to už Matt si namydlí zadek a potom se na něj pomalu spouští. „Nech toho.“

„Nenechám, ty staříku. Jsem zvědavý, co ty vydržíš.“ Za aktivní Zackovy pomoci na něj dosedne. Najednou si přeje, aby byl v něm celičký i s koulemi, se vším. Zavrtí se, aby ho dostal do sebe ještě hloub. Sedí a vítězoslavně se na něj dívá.

„A teď chceš dělat co?“ optá se ho Zack, ale rukama ho hladí po zádech až k lopatkám.

„Co? Pomilovat tě. Chci tě cítit uvnitř sebe, a aby ses do mě udělal.“ Jeho pozornost přitáhnou bradavky. Ví, že je má citlivé a zbožňuje, když si s nimi hraje. Skloní hlavu, a i když jsou částečně pod vodou, vezme jednu do úst.

Zack zasykne. Ten mizera ho dostal. Moc dobře ví, co na něj platí. Má to rád stejně jako hlazení kolem konečníku. Prostě to zbožňuje. Kdy na to přišel?

„Líbí?“ zamumlá Matt a políbí ho.

„Ještě druhou a jsou jak třešničky.“

„Pecky,“ zavrčí, ale rád se poddá proceduře. Matt se věnuje jeho druhé bradavce. Když s ní přestane, pohladí je obě dvě.

„Hezké. Líbí se mi takhle.“ V tom se nadzvedne a dosedne, až se voda převalí přes okraj vany.

Zack ho chytí za boky a pomáhá mu. „Tohle nevím, jak vysvětlíme,“ řekne udýchaně.

„To je fuk!“ zavrčí Matt bez dechu, protože tohle je opravdová rozkoš. To jak ho dokonale vyplňuje, jak na něm jezdí a jeho trochu nepřítomný pohled, to je víc než může usnést. Vykřikne a vystříkne, až sprška semen dopadne na Zackovu tvář. Nakloní se a slízne to, když ucítí Zackovy ruce, jak se dotýkají jeho otvoru do těla. Nechá ho, zvědavý, co to dělá. Bolí to a zároveň je to rozkoš, když prstem ještě rozšiřuje jeho otvor.

„Nádhera…“

„Už budu.“ Matt se zvedne, prudce dosedne a zavrtí se. Zack otevře ústa, ale dokáže výkřik spolknout. Ruce pevně svírají Mattovy boky a jen si uvědomuje jak tělo je spokojené, že se zbavilo spirály chtíče.

Matt ho lenivě políbí. Nejraději by ho objal, ale jsou tu omezené možnosti. „Tak mě napadá, že bychom se přece jen měli umýt.“

Zack pootevře lenivě jedno oko. „Jsem líný.“

„Abych všechno dělal já. Ta podlaha je opravdu mokrá,“ prohodí, když se podívá na spoušť, kterou udělali, ale zase na druhou stranu, to opravdu za to stálo.

„Vykašli se na to,“ zamumlá Zack a zívne si.

Matt vezme houbu, mýdlo. „Tak jdeme na to, králi hráčů.“ Začne ho důkladně mydlit po celém těle. Nakonec Zack vstane a nechá se umýt. Mattovi se usměje, když dostane tak lákavou příležitost. Nejdřív umyje mu záda a drhne, že Zack má pocit, že mu nezůstane na těle kůže. Pak přejde na nohy a nakonec na zadek.

„Nemám chuť,“ řekne Zack, ale otočí hlavu. Povzdechne si, protože Matt jak drhnul mu celé tělo, tak zadek spíš hladí. Vytočí vzhůru, ale jakmile ho začne prstem dráždit konečník, přestane. Mírně zadek vyšpulí.

„Opravdu?“ trochu ironický pronese Matt. „Je tak hezký a pak máš to rád.“

Zack raději mlčí. Má pravdu, tak proč by něco říkal. Zatouží mít Mattův penis hluboko v sobě. Matt do něj pronikne prstem, potom druhým a rozšiřuje ho. Zaujatě sleduje otvor před sebou. Dá si říct nebo nebude chtít? Ale vzrušuje ho to, to vidí, protože druhou rukou mu hladí zepředu úd, který už pěkně stojí. Už není tak ochablý jako, když ho začal umývat. I on pocítí chtíč. Vstane.

„Co mi umýt záda?“

Zack zaskřípe zuby. Nápadně se to podobá tomu, co udělal před chvíli. Tem malý mizera se mu chce pomstit. No počkej! Vezme houbu a začne mu umývat celé tělo, kromě jedné část – klínu. Je vzrušený a pěkně stojí. V duchu si představí, že ho má v zadku. Kruci, proč ho to tak vzrušuje?

„Je to v pořádku?“

„Je mi jak v ráji. Tohle bych mohl mít den co den. Ty ne?“

„Nevím, asi ano.“ Zadívá se na vztyčený úd. Možná by mu mohl ještě trochu pomoct. Je hezký, ale chce, aby byl tvrdý jako skála a hebký jako samet. V duchu se těm myšlenkám zasměje, ale právě takový chce mít v sobě. Vezme ho do úst. Matt si povzdechne a vyjde mu bedry vstříc. Miluje, když ho má v puse a laská ho. Vůbec milování se Zackem se rovná ráji. Božskému ráji, který je naprosto bezkonkurenční.

Zack v pravidelným rytmu ho přejíždí, dokud není tvrdší. Pak přestane a rty nahradí ruce a jazyk, který do něj tepe, až se objeví první krůpěj. Olízne ji. „Lepší, daleko lepší.“ Vstane, opláchnou se. Stojí proti sobě, když Matt natáhne ruku a strčí ho k posteli.

„Co bys řekl, kdybychom ušetřili panu majiteli jednu postel?“

„Naprosto souhlasím. Dvě jsou zbytečné. Takový luxus pro dva koňáky.“

Matta to potěší. Zack si sedne, ale ví, co chce. Posune se na posteli výš. Mattovi se nepatrně rozšíří oči, když pochopí, co chce. Přijde k němu, nakloní se a políbí, až jim zoufale dochází vzduch. Matt druhou rukou si hladí penis. Když se od sebe odtrhnou, Zack bez studu se přetočí na čtyři a vystaví zadek Mattovu pohledu.

Matt na nic nečeká a políbí ho na jednu polovinu, pak na druhou, ale brzy sklouzne k dírce a jazykem ji olízne. Nasliní ji a pak pronikne dovnitř, ale brzy toho nechá a strčí mu dovnitř prst. Slast, ale chce ho nahradit něčím větším. Přidá ještě jeden prst. Usoudí, že je to v pořádku a vezme mýdlo. Bude to stačit. Namaže svůj úd a okolí dírky. Pomalu zatlačí na ní a proklouzne dovnitř, až Zack slabě zasykne. Mattovy ruce ho pevně drží za boky a celým tělem se tlačí dovnitř.

Zack má pocit, že ho má někde v krku, tak ho perfektně vyplňuje. Podívá se pod sebe; na svůj úd, který proti němu trčí. V tom ucítí, jak jeho milenec se povysune a zasune mohutným přírazem ještě víc.

„Víc!“ Líbí se mu to jako nikdy předtím a přesně tohle si toužebně přeje. Ví, že za chvilku vystříkne. Těší se na to, proto sleduje cukající úd, který se pohybuje zároveň s přírazy a pak vykřikne do polštáře. Tělo mu zvláční, ale stále v sobě má dlouhý úd, který v něm řádí a on to chce. Přesně si přeje, aby tohle dělal, a je mu dobře.

Matt prudce dýchá. Sleduje, jak zajíždí do té nádherné prdelky, která je mu teď k dispozici. Tohle chce dělat. Chce být uvnitř něj a dosáhnout toho, aby byl vláčný. Chce se do něj nebo na něj vystříkat a pak ho hýčkat v náručí. S posledním přírazem se nakloní a cítí, jak semeno stříká, ale pak ho vytáhne a zbytky dopadnou na prohnutá záda. Rukou ještě ze svého údu vymačká poslední zbytky. Semeno rozetře po zadku a částečně po zádech.  

„A můžeme se znovu mýt.“

Matt ho políbí na kříž, vstane a umyje sebe i Zacka. Lehne si vedle něj s jednou rukou pod hlavou. Zelené oči se na něj dívají něžně, zkoumavě možná trochu váhavě, ale šťastně. Políbí ho na tvář, pak sklouzne ke koutku rtů a pak na rty. „Co to dělat častěji?“

Zack si zívne. „Doma. Možná.“

„Tam určitě. Musíme nějak vystrnadit Mary.“

„Vražda, Matte?“

„Nebuď hloupý. Jistěže ne. Vzrušuješ mě. Co si dát menší pokračování? Můžeme toho ještě tolik zkusit. Jen si vzpomeň na moji knihu.“

„Teď?“ Nadzvedne hlavu. Nic moc usoudí, když se dívá na ochablý úd. „S tímhle sotva. Jindy.“

„Taky nic nevydržíš, staříku,“ vrátí se.

Zack přetočí hlavu. Má rád tohle špičkování. „Ani tvůj, mladíku, už není to, co bejvávalo. Moc toho nevydržel. Jdeme spát.“ Matt se natáhne a z druhé postele sebere deku a přikryje je. Stulí se mu do náruče. Zack chvilku leží s otevřenýma očima, jak není zvyklý s někým usínat. Matt na ranči bude chtít s ním spát, proto by si měl zvykat.  Vlastně to zas tak není špatné, ale moc se nevyspí. Jemně, aby Matta neprobudil, vyleze z postele a vleze si do té druhé. Lepší, usoudí se spánkem na víčkách. Se zbraněmi po ruce usne.

Matt se ráno probudí a ihned si uvědomí, že Zack tu není, ale kde je? Prudce se posadí, když uslyší zabručení: „Chci spát.“ Je tady. Vedle něj. Otočí k němu hlavu, když si uvědomí jednu věc. Rukou vklouzne pod pokrývku, pak ji odhodí a nestoudně si ho začne přejíždět s myšlenkami na jedno. Jazykem olízne rty, protože si představuje, jak se Zackem miluje.

Zack otočí hlavu k Mattovi. Je hezky vztyčený. „Ty si nedáš pokoj.“

Matt sklouzne z postele, jde k němu. Strhne z něj pokrývku. V noci se nestihl obléknout, tak se mu naskytne pohled na nahé vzrušené tělo. Zda z rána nebo z toho, že se tu tak předváděl. Aniž cokoliv řekne, vezme ho do úst. Nejdřív je takový měkký, ale pod pravidelným lízáním se pěkně zoceluje. Zack zavře oči; jen nohy mírně roztáhne, aby měl lepší přístup ke koulím a k zadku. Už tam je, když prst dráždí dírku. Vzdychne si. Tohle probuzení se mu líbí. Rozhodně lepší než Applova tlama, která ho občas ráno olízne.

Matt si ho vytáhne a rukou se dotkne naběhlého žaludu. Stáhne pokožku, až je celý obnažený. Druhou rukou laská střídavě jednu a druhou bradavku. Sám pociťuje tlak v rozkroku, ale kašle na to. Chce, aby Zackovi bylo fajn.

Zničehonic ucítí ve vlasech štíhlou ruku, která ho přitahuje ke klínu. Vezme ho opět do úst. Nemá jinou možnost než pod tlakem, ale i to že to chce, ho zasouvat hluboko do krku, až najednou ucítí první kapky, ale semeno už nestačí polykat, i když se snaží. 

Olízne si rty, ostatní si utře. Oči mu září prožitkem. Vstane, hledí na nahé tělo, které právě uspokojil. Nesmírně vzrušující, když je přejíždí pohledem. Najednou jeho ruka je nahrazená jinou a on spustí je vedle těla. Když ucítí jazyk na údu, vyvrcholí. Část semene dopadne na tvář, část na deku. Posadí se vedle něj.

„To bylo příjemné vstávání.“

„Moc příjemné.“

„Můžeme to zavést doma,“ nabídne nenápadně. „každé ráno bych měl snídani.“

Zack nejdříve nechápe, ale potom zrudne. Sakra ten kluk ho dostal. Představa, že ho krmí je tak nějak vzrušující i odpudivá? Tak nějak. „Proč ne? Myslím, že tenhle stařík to ještě zvládne.“

„A další kolo taky zvládne?“ obkrouží mu pupík, pak ruka sklouzne k hnízdečku, kde leží ochablý penis.

„Asi ne, protože za chvilku pojedeme.“

„My na ranč a Wyatt?“

„Nejspíš domů. Hádám, že Clay teď bude zalezlý.“ Vstane, podívá se do zrcadla. Pohladí si bradu. Když už je tady, půjde se oholit. Najednou ucítí, jak se k němu Matt tiskne. Nechápavě na něj se podívá do zrcadla.

„Chci ještě.“

„Cože?“ To ještě může? Proboha asi ho podcenil.

„Dlouhodobý půst a dobře jsem se vyspal.“

Nejspíš bude muset zařídit, aby špatně spal, jinak z něj bude sušená treska.

„No vážně, podívej se.“ Poodstoupí. Jednou rukou si ho přejíždí.

„Když mu tak vydatně pomáháš, nedivím se.“ Co s ním má dělat? Nechat ho na holičkách. Když byl nemocný, tak často na sex neměl ani pomyšlení. Teď je to trochu jiné, ale neměl by se trápit. Sice na samaritánství nikdy moc nedal, ale jde o Matta!

„To proto, že jsi vzrušující. Jak tě vidím, hned bych to chtěl dělat!“ řekne s nakažlivým úsměvem. „Hle, prosím tě, žadoním pokorně u tvých krásných nohou.“ Klekne si na kolena.

„Vstaň.“ Co teď?  Jenže než si cokoliv rozmyslí, že se k němu Matt tiskne a dožaduje se jednoho a to pořádného milování. Zack se tedy opře o stůl a vystrčí zadek. Nemá nijak na to chuť, ale zas nechce Matt nechat ve štychu, i když si za to může sám. Mělo mu to stačit jen jednou.

Matt si klekne a rukama pohladí zadek, pak roztáhne půlky, až se dívá, jak se dírka smršťuje a zase povoluje. Olízne si rty a jazykem ji olízne. Maličko pronikne dovnitř, ale pak dovnitř vloží prst. Zasténá jako by měl tam úd ne jenom prst. Horečnatě ho připravuje pro svůj vpád, protože se nemůže dočkat, až bude uvnitř. Zatlačí a kupodivu jde to hladce.

Zack nemůže uvěřit tomu, že ho nechuť přešla. Chce jenom, aby mu ho tam pořádně dal. Matt jako by to tušil, skoro z něj vyklouzne a zarazí ho tam až po koule. „Škoda že se tam nevejdou.“

„Co?“

„Moje koule. To by bylo něco.“

„Nech toho. Takové pitomostí.“ Povzdechne si, protože ucítí vzrušení. Není možné, ale ty mohutné přírazy způsobují, že opět se Zackův úd vzpamatoval a dožaduje se pozornosti. Rukou si sáhne na něj, ale nejde mu to. Matt pustí jeden bok a rukou sáhne pod tělo. Sevře ho, aniž by cokoliv dělal.

„Sakra, opět budu!“ zavrčí Zack a sevře rty. V tu chvílí slabě vystříkne, ale Matt je ještě stále v jeho zadku a přiráží. Ruce ho pevně drží. Zack lenivě přemýšlí, kdy už skončí a uleví se, když ucítí, jak z něj vyklouzne a teplou spršku na zádech.

„Bylo to skvělé.“

„No jo,“ zabručí. „Máš už dost?“

„Mám,“ zazubí se Matt. „Už se těším na ranč.“

Zack si vzpomene na svou myšlenku, že musí nějak zařídit, aby to nebylo nijak časté. Sušenou treskou nechce být.

„Hej, vstávejte!“ Wyatt zabuší na dveře. „Jdu k holiči!“ zakřičí a pak ticho.

„V pravý čas.“

„To ano.“ Oblečení je kupodivu suché. Oblečou se a sejdou dolu. „Můžete jít to uklidit,“ řeknou majiteli.

„No jo,“ ten odsekne a zívá.

„Něco se mu stalo,“ řekne Matt. „Možná si měl dát ráno menší rozcvičku jako my dva,“ dodá. Je spokojený a ukojený a má pocit, že se Zackem jsou tam, kde byli před odjezdem. Jako by si obnovili líbánky. Kdepak, ty je teprve čekají. Usměje se.

„Jsi nějak spokojený. Hele, Wyatt a holič. To je kombinace, kterou rád vidím. A pak se najíme něčeho dobrého.“

„Výborný plán. Jsi v tom strništi sexy,“ zašeptá mu.

„Mám si nechat narůst bradku?“

Matt zuřivě zavrtí hlavou. „Ani náhodou. Takhle se mi líbíš nejvíc. Dobré ráno, Wyatte.“

„Dobré ráno. To byla noc.“

Oba dva se napnou. Snad je někdo neslyšel? Snažili se, ale hotel není zrovna kamenný!

„Někdo zařezával tak silně, že se skoro nedalo spát.“ Matt se Zackem se na sebe podívají. Sakra a oni nic neslyšeli, ale je to jenom dobře.

„Skončil někde k ránu. Nebýt to hotel, tak ho nejspíš umlčím,“ poklepe si na bok se zbraněmi. Zack si zatím sedne do druhého křesla a Matt na stoličku, aby počkal. Tak nakonec se oni vyspali a Wyatt nic. Neví proč, ale má tak nějak radost. Konečně pojedou domů.

Komentář

 Nová sazka - 138.