Jdi na obsah Jdi na menu
 


Různé - fantasy

Příspěvky

Výprava rytíře Estienna za Perlou smrti - 1.

2. 7. 2012

A je to tu! Ravenův letní maraton je tu. A co to bude? O lásce, zradě, vílách, obrech a mocném panovníkovi. Nebudou chybět ani kouzla, draci, bájní netvoři, neporazitelné meče nebo rychlí a věrní koně.

 

Omyl - 4.

30. 4. 2012

Libor začíná něco cítít k Idirovi, ale dobře ví, že musí odejít. Taky ví, že je to blbost jet na čarodějnice k babičce, ale nemůže odolat ho naposled nevidět a nezajezdit si na koníčkovi.

Tím končím maraton a doufám, že se příběh Idira a Libora líbil. Taky doufám, že jste si čarodějnice řádně užili.

 

Omyl - 3.

30. 4. 2012

Libor zjistí, že podivným způsobem ho vždy nějak donutí, aby Idirovi pomáhal ve shánění bylinek. K čertu proč? Ale na druhou stranu proč toho nevyužít?

 

Omyl - 2.

30. 4. 2012

K Liborově babičce se nastěhoval čaroděj Idir. Libor jím není nadšený, ale nakonec uzná, že možná to nebude tak špatné, i když.... proč se to zrovna jemu stalo?

 

Omyl - 1.

30. 4. 2012

Libor každý rok jezdí k babičce na čarodějnice. Vždy se na to moc těší, ale tentokrát se stane něco neobvyklého.

Vše nejlepší k čarodějnicím a užijte si to!

 

Mečíř z hory Nebeské milosti - 4.

30. 10. 2011

So Yun-ho je smrtelně zraněný, jeho milenec utekl, ale najde ho jeho bratr. Podaří se mu zachránit jeho život?

 

Mečíř z hory Nebeské milosti - 3.

30. 10. 2011

Božský mečíř spěchá za svým milencem, aby zvrátil proces proměny v démona, ale povede se mu to nebo do toho někdo zasáhne?

 

Mečíř z hory Nebeské milosti -2.

30. 10. 2011

Cho Dong-oh se dočká stejně jako mečíř svých tužeb, ale přinese jim to štěstí? Je možné, aby láska vykvetla na citu zvaném nenávist?

 

Mečíř z hory Nebeské milosti - 1.

30. 10. 2011

Cho Dong-oh je mladík, který ztratil svou milovanou díky choutkám démona. Chce se pomstit, ale k tomu potřebuje meč, jež dokáže zabít démony. Takový meč mu může vykovat jen jeden člověk. Božský mečíř v jehož žilách koluje krev bohů. Ale So Yun-ho se zapřisáhl, že už nikdy kovat nebude...

 

Nevinné zlo - 2.

3. 7. 2011

Dracula, Van Helsing, Mina Harker.... Ty všechny spojuje jeden osud, ale jaký bude? Dokážou zvátězit nad mocným protivníkem?